Op. Dr. Fatih Volkan Tercan

Randevu Almak İçin Arayınız

Aşağıdaki numaradan bizleri arayabilir hemen randevu alabilirsiniz. Online Randevu almak için buraya tıklayınız.

Doktor Bilgileri:

1992 yılında GATA Gülhane tıp fakültesini bitiren Dr. Fatih Volkan TERCAN aynı fakültede Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını tamamlamıştır. Erzurum Mareşal Çakmak Asker Hastanesi ve Bursa Asker Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniğinde çalışan Dr. Fatih Volkan TERCAN 2010 yılında silahlı kuvvetlerden emekli olmuştur. Daha önce part time olarak Özel Bursa Anadolu Hastanesinde çalışırken 2010 yılı Temmuz ayından itibaren tam zamanlı olarak Özel Bursa Anadolu Hastanesinde çalışmaya başlamış ve Anadolu hastanesindeki görevinden Mayıs 2016 tarihinde ayrılıp aynı tarihte Özel Esentepe Hastanesinde çalışmaya başlamıştır. Ocak 2017 tarihinden itibaren Özel Ceylan İnternational Hospital bünyesinde tam gün çalışmaya başlamıştır, Nisan 2023 itibariyle Özel Hayat Hastanesinde hizmet etmeye başlamıştır.

Ortopedide özel ilgi alanları: Spor yaralanmaları ve Artroskopik Cerrahi, Ayak Cerrahisi, Omuz, Diz ve Kalça cerrahisi, Artroplasti(Protez Cerrahisi), Travmatolojidir.

Hayat’ta Hızlı, Kolay ve Online Randevu

4 Boyutlu